tisdag 17 november 2009

En helt vanlig dag på Fjäll & friluftslinjen

Barnen vaknar, stiger upp, traskar till frukost. Barnen vet att idag är dagen hela Sverige gått o nalkats ända sedan de första alarmen om den sviniga influensen spreds i slutet på sommaren. Vaccinering som sägs vara värre än själva influensan, vaccinet med fler biverkningar än en dos testosteron. Ja, det var idag svinvaccinet kom till Hålland.
Men inte nog med det. Dagens SLAO lektion (Svenska Liftanlägningars Organisation) vart inställd så våra ack så flexibla lärare kastade om en aning i schemat, oh sedär, istället fick vi idag göra det vi egentligen ska göra om 3månader. Späännandeee.
Så efter vaccinationen vaggade vi ståtligt ut ur skolan, snöt oss i handen, sen drog vi ut till Helgesjön för att träna oss i isvaksräddning. Jag menar, lite nedkylning har väl aldrig skadat någon. Nejee, inte en fofare iaf.
Som sista detalj bör tilläggas att ikväll dessutom är fofarnas offentliga uppesittar kväll då vi gemensamt kommit överens om att just skjuta på våran "Folk i Fjällen" fördjupning, medvetet, till just sista kvällen, ikväll, för att vi tycker att det är så kul att göra saker gemensamt och hemskt gärna på just; samma sätt. Eller hur..

Inga kommentarer: